Nieuwjaarsdisco De Spoorzoeker

Kerkrade, 14 december 2022
Betreft: aanmelden Nieuwjaarsdisco
 
Beste ouder(s) en/of verzorger(s),


Op vrijdag 13 januari 2023 organiseert de Oudervereniging van Basisschool de Spoorzoeker, voor alle leerlingen, een Nieuwjaarsdisco in Verenigingsgebouw Heidsjer Tref. De disco heeft als thema Black & White. Het zou leuk zijn als de kinderen in zwart en/of wit gekleed komen. Per leerlingen vragen wij een eigen bijdrage van €2,00 om de disco te kunnen organiseren.


De disco voor de groepen 1, 2 & 3 zal zijn van 17.00 – 18.30 uur. Deze leerlingen krijgen een welkomstdrankje om te proosten en we zullen tevens water en ranja schenken.


De disco voor de groepen 4 t/m 8 zal zijn van 19.00 – 21.00 uur. Ook deze leerlingen krijgen een welkomstdrankje om te proosten, water en ranja indien gewenst en een extra consumptie om in te wisselen bij de bar (frisdrank).
De leerlingen hebben geen geld nodig tijdens de disco: er zal gedurende de hele avond geen mogelijkheid zijn om consumpties te kopen. Alle leerlingen krijgen een zakje chips.


De zaaldeur zal tussentijds gesloten blijven, waardoor het ophalen van uw kind pas kan als de disco is afgelopen. Hier kiezen we voor vanwege het overzicht voor de begeleiding én de veiligheid van de leerlingen. Gedurende beide disco’s is het café van de Heidsjer Tref geopend. Hier heeft u de mogelijkheid om te wachten en een drankje te nuttigen.
In verband met de voorbereidingen in de Heidsjer Tref, vragen we u uw kind aan te melden voor de disco. Dit kan door onderstaande strook in te vullen en in te leveren bij de leerkracht van uw kind. We vragen u, bij het aanmelden van meerdere kinderen, voor elk kind een eigen strookje in te vullen. De €2,00 per kind kan in een enveloppe (samen met het aanmeldstrookje) worden afgegeven bij de leerkracht. Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 11 januari 2023.

Met vriendelijke groet,
Oudervereniging Basisschool de Spoorzoeker


—————————————————————————————————————————————
 
Aanmelding Nieuwjaarsdisco op 13 januari 2023Naam kind: …………………………………………………………..uit groep: ……………..


Mijn kind wordt gebracht door:………………………………………………..

Mijn kind wordt gehaald door:…………………………………………………Noodnummer tijdens de disco:………………………………………………….